Welkom bij EuroBike. Perfecte service. Goeie prijzen. Welkom bij EuroBike.

 

Rietzangerstraat 2
3815 EE Amersfoort
033 4721963
info@eurobike.nl

Di t/m Vrij 9:00-17:00
Zaterdag 9:00-16:00

 

fietsbanner
Sinds 1992.

Wat ons onderscheidend maakt?


Expertise
EUROBIKE Amersfoort kan alle problemen rond u fiets oplossen. Of het nou een losse ketting is of een lekke band. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig kunt fietsen.

Persoonlijk
Bij EUROBIKE Amerfoort krijgt u altijd persoonlijk contact met een medewerker. We vinden het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de klanten.

Vakkundig
Wij hebben veel ervaring in het vak en weten alle problemen rondom fietsen op te lossen. EUROBIKE richt zich vooral op het repareren van fietsen.

Fietsverkoop
In onze winkel hebben we ook altijd een aantal fietsen op voorraad. Zodat u ook een nieuwe fiets kunt kopen. Staat uw keuze niet bij ons dan kunnen wij hem ook voor u bestellen. Dit geld voor de meeste merken. Bij deze fiets hoort natuurlijk een goed advies en kwalitatief goede materialen.

Is uw fiets kapot?
<p>Geen nood, EuroBike&nbsp;repareert snel en vakkundig.</p>

Geen nood, EuroBike repareert snel en vakkundig.

Fiets verzekeren?
<p>Gravelbikes worden steeds populairder. Een gravelbike lijkt op het oog veel op een normale racefiets, maar toch zijn er behoorlijke verschillen. Anders dan een gewone racefiets is een gravelbike namelijk gebouwd om op onverharde wegen te rijden, zoals grindpaden, bospaden en mountainbikepaden.</p>

Gravelbikes worden steeds populairder. Een gravelbike lijkt op het oog veel op een normale racefiets, maar toch zijn er behoorlijke verschillen. Anders dan een gewone racefiets is een gravelbike namelijk gebouwd om op onverharde wegen te rijden, zoals grindpaden, bospaden en mountainbikepaden.

Tips winteronderhoud van je fiets
<p>Het is winter en dat betekent dat het tijd is om je fiets winterklaar te maken! De koude maanden kunnen zorgen voor extra slijtage en schade. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips die je kunt volgen om je fiets in topconditie te houden tijdens de wintermaanden.</p>

Het is winter en dat betekent dat het tijd is om je fiets winterklaar te maken! De koude maanden kunnen zorgen voor extra slijtage en schade. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips die je kunt volgen om je fiets in topconditie te houden tijdens de wintermaanden.

Onze merken


Bij EuroBike vind je alleen de beste fietsmerken. Wij zijn officieel dealer van bekende en gerenommeerde fietsmerken, zoals Ebike Das Orginal, Cortina en MultiCycle. Heeft u interesse in een fiets van een van onderstaande merken? Kom dan langs in onze winkel en wij adviseren u graag.