Welkom bij EuroBike. Perfecte service. Goeie prijzen.

 

Rietzangerstraat 2
3815 EE Amersfoort
033 4721963
info@eurobike.nl


Zo-Ma: Zijn wij fietsen
Di-Vr: 08:30 - 18:00
Za: 8:30 - 16:00


 

fietsbanner
fietsbanner

Wat ons onderscheidend maakt?


Expertise
EuroBike Amersfoort kan alle problemen rond u fiets oplossen. Of het nou een losse ketting is of een lekke band. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig kunt fietsen.

Persoonlijk
Bij EuroBike Amerfoort krijgt u altijd persoonlijk contact met een medewerker. We vinden het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de klanten.

Vakkundig
Wij hebben veel ervaring in het vak en weten alle problemen rondom fietsen op te lossen. EuroBike richt zich vooral op het repareren van fietsen.

Fietsverkoop
In onze winkel hebben we ook altijd een aantal fietsen op voorraad. Zodat u ook een nieuwe fiets kunt kopen. Bij deze fiets hoort natuurlijk een goed advies en kwalitatief goede materialen.

Is uw fiets kapot?
<p>Geen nood, EuroBike&nbsp;repareert snel en vakkundig.</p>

Geen nood, EuroBike repareert snel en vakkundig.

Ebike Das Original scoort een 7.8
<p>De Ebike Das Original Tour 004+ heeft een 7.8 gescoord in de fietstest van Fietstest.nl. Gebruikers zijn erg te spreken over de geruisloze motor van Bosch en de krachtige, soepele ondersteuning die ervaren wordt.</p>

De Ebike Das Original Tour 004+ heeft een 7.8 gescoord in de fietstest van Fietstest.nl. Gebruikers zijn erg te spreken over de geruisloze motor van Bosch en de krachtige, soepele ondersteuning die ervaren wordt.

De Ronde van Drenthe
<p>Drenthe is een van de minder bekende fietsparels van Nederland. Buitenbeentjes zoals Drenthe zijn altijd geweldig om te gaan ontdekken. Er is namelijk meer dan genoeg moois te vinden, zeker als je gek bent van natuur en buiten zijn.</p>

Drenthe is een van de minder bekende fietsparels van Nederland. Buitenbeentjes zoals Drenthe zijn altijd geweldig om te gaan ontdekken. Er is namelijk meer dan genoeg moois te vinden, zeker als je gek bent van natuur en buiten zijn.

Onze merken


Bij EuroBike vind je alleen de beste fietsmerken. Wij zijn officieel dealer van bekende en gerenommeerde fietsmerken, zoals Ebike Das Orginal, Cortina en MultiCycle. Heeft u interesse in een fiets van een van onderstaande merken? Kom dan langs in onze winkel en wij adviseren u graag.